Booking/Priser

Bokingskjema

Ønsker du å booke Villa Gournes? Send inn en forespørsel, og vi vil ta kontakt med deg snarest.

Navn

Adresse

Postnummer og by

Land

Telefon

E-post

Jeg ønsker å leie Villa Gournes følgende uke/periode. (Skriv minst en uke og gjerne flere).

Ønsket uke (1. prioritet)

Ønsket uke (2. prioritet)

Ønsket uke (3. prioritet)

Vennligst sett kryss i boksen over før du sender bestillingen.

LEIEBETINGELSER

Leieprisen for Villa Gournes varierer fra € 2.500 til € 4.800 pr.uke. Juli og august er høysesong. Mai/juni og sept/okt. er mellomsesong, mens resten av året regnes som lavsesong. Inkludert i leiepris er sengetøy, håndklær, strøm/air-condition, renhold av svømmebasseng samt utvask ved avreise. Ved leie 2 uker eller mer er renhold en gang pr. uke inkludert.

Leieperioden løper fra lørdag kl.17.00 til lørdag kl.11.00 med mindre annet er skriftlig avtalt. Du kan vanligvis reservere Villa Gournes uten forpliktelse i noen dager. Når du bekrefter bestillingen vil du motta en leiekontrakt, navneliste og betalingsinformasjon.

Vi ber om 30 % ikke-refunderbart leiebeløp innen 7 virkedager fra bestilling og betaling av restbeløpet innen 8 uker før ankomstdato. Dersom du bestiller senere enn 8 uker før ankomstdato forfaller hele leiebeløpet innen 7 virkedager.

Med mindre leietaker kan dokumentere at betaling av 1.rate har funnet sted innen forfall, er utleier i utgangspunktet ikke bundet av bestillingen. Vi gjør likevel oppmerksom på at uteblivelse av innbetaling ikke aksepteres som avbestilling. Avbestilling skal skje skriftlig. I motsatt fall er leietaker økonomisk ansvarlig.
Det gis ingen refusjon ved for sen ankomst eller avreise tidligere enn planlagt. Betaling skjer via bankoverføring.

Det anbefales at leietaker tegner en reiseforsikring som også dekker leiebeløpet dersom avbestilling skjer mindre enn 8 uker før start av leieperioden.

Leiebetingelser for Villa Gournes oversendes i sin helhet ved bestilling av ferieoppholdet. Service som er inkludert i leiebeløpet finnes i beskrivelsen til villaen, og inkluderes i kontrakten.

Depositium
Et depositum på Euro 1.000,- vil bli fakturert som sikkerhet for eventuelle skader/brekkasje, tapte nøkler mm.
Leietaker vil få tilsendt et tilbakeleveringsskjema som fylles ut etter endt leieforhold. Dette danner grunnlag for tilbakebetaling av depositum.

Antall gjester kan ikke overstige 12, som er det antall sengeplasser villaen tilbyr. Unntaket er en ekstra babyseng eller to. Villaen leies ikke ut til vennegrupper under 25 år.

Leieavtale og navneliste oversendes for underskrift så snart vi mottar brev, e-mail eller telefonsamtale som bekrefter deres opphold samt deres navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.